Anne

Algehele leiding | Vakdocent Acteren

Dag allemaal,

Yes, Yes, het is gelukt, whoop, whoop! Ik moet me zelf in mijn arm knijpen; ja hoor we zijn een compleet team. Wat jaren geleden al ontstond in mijn hoofd, is nu een feit. Na mijn studie in Amsterdam, (Theaterschool en Communicatie) kwam de gedachte op dat het toch ook mogelijk moest zijn dat  kinderen in Groenlo mee moesten kunnen doen in een musical. Een Musicalfabriek (leren spelen, zingen, dansen en presenteren) als basis voor een vervolgstudie of omdat je het gewoon leuk vindt. Zelf heb ik in verschillende Musicals gespeeld; mijn eerste rol was in Jesus Christ Superstar, onvergetelijk. Daarna volgden nog West-Side Story, The Wall enz. enz.

Twee jaar geleden ben ik gestart met het onderzoeken wat ik nodig had en uiteindelijk heb ik een bestuur, vakdocenten en een hecht team bij elkaar weten te krijgen. Dit stond toch echt op mijn Bucketlist. Naast mijn werk als Communicatietrainer en Actor in Business heb ik voorheen ook jaren in het Kindertheater gewerkt, optredens verzorgd en regiewerk verricht.

Verder heb ik ook in films gespeeld (De Verbouwing, Zandvloed der Aarde, Annie mg Schmidt enz.). In Groenlo kennen jullie mij misschien van Lange Aele in de kerkers onder het gemeentehuis. Ons doel is kinderen te laten zingen, dansen, en acteren. We willen ze zelfvertrouwen geven en ze laten groeien. Ook extra presentatie- ,zang-, dans-, en acteertrainingen zijn onderdeel van ons concept; net als sociale vaardigheidstraining. Alles is mogelijk in overleg. Groeten Anne Harbers, moeder van 2 prachtige kinderen.

arrow_upward