Penningmeester gezocht! Lees meer!

Kom in ons team!

Wil jij het MFG team komen versterken? Wij hebben altijd ruimte voor helpende handen, dus neem contact met ons op als jij denkt dat je iets kunt bijdragen in ons team, op welk gebied dan ook! 

Wellicht past een van deze functies jou. Lees hieronder onze huidige vacatures!

Vacature Lesbegeleider

Heb jij affiniteit met musical en lijkt het je super om met de kids aan een prachtige productie te werken? Dan zoeken wij jou!  

Lesbegeleider m/v
Voor ons energieke en enthousiaste team zijn wij op zoek naar een lesbegeleider m/v die de kinderen begeleid tijdens de musicallessen. Jouw taak is er voor zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelen en dat in een fijne, gezellige omgeving vakles krijgen. Maar je kunt ook de orde bewaren in een grote groep. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met kinderen tussen de 7 en 18 jaar en dat je een positieve en zelfverzekerde houding hebt!
Daarbij vinden we het belangrijk dat je ook graag mee wil denken binnen onze organisatie over inhoudelijke zaken zoals sponsoring, rolverdeling, PR etc. We zoeken iemand die het niet erg vind om extra taken te pakken en de handen uit de mouwen te steken voor het team én de kids!

Dus ben jij die enthousiaste, positieve duizendpoot die goed is met groepen kids én ben je (het liefst iedere) donderdag tussen 16:30-18:30 beschikbaar?

Twijfel dan niet en kom in ons team!

Stuur ons een mailtje: info(at)musicalfabriekgroenlo.nl

Vacature Bestuurslid

Heb jij affiniteit met musical en heb je ervaring als bestuurslid? Dan zoeken wij jou! 

Bestuurslid sponsoring m/v

Voor ons energieke en enthousiaste team zijn wij op zoek naar een bestuurslid met als hoofdtaak sponsoring. Jouw taken binnen de organisatie liggen vooral op bestuursniveau: de organisatiestructuur, de financiën, de externe relaties en vooral sponsoring. We werken in een fijne, ongedwongen sfeer en streven 1 doel na: de kinderen een podium bieden om hun talenten te ontwikkelen.

Geen vereniging kan zonder sponsors en daarom is het zo belangrijk dat jij daarvoor je handen uit de mouwen wil steken! Maar natuurlijk vinden we het ook heel fijn als je andere taken wilt oppakken.

Dus ben jij die enthousiaste, positieve duizendpoot met bestuurlijke ervaring?  Of heb je geen bestuurlijke ervaring maar wordt je wel enthousiast van deze vacature?

Twijfel dan niet en kom in ons team!

Stuur ons een mailtje: info(at)musicalfabriekgroenlo.nl

arrow_upward