Onze productie "Beauty and the Beast"

We spelen de voorstelling "Beauty and the Beast" in de Mattelier in Groenlo op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november.

Het verhaal gaat over Belle, een pientere jonge vrouw die zich, in tegenstelling tot haar dorpsgenoten, meer interesseert voor boeken dan voor stoere mannen. Tot groot verdriet overigens van Gaston, een stoere kerel uit hetzelfde dorp. Ieder meisje valt voor Gaston, maar hij valt voor Belle en die moet niks van hem weten. Belle’s vader is uitvinder en gaat met zijn uitvinding met paard en wagen op weg naar een tentoonstelling. Onderweg komt hij bij een spookachtig kasteel en wordt daar gevangen genomen door een vervaarlijk uitziend Beest. Belle gaat naar haar vader op zoek en komt ook bij het kasteel. Nieuwsgierig en bang loopt zij naar binnen. De Kandelaar en een Pendule en alle andere wezens in het kasteel kijken haar na..

Belle probeert haar vader te redden maar, er gebeuren nog meer dingen op het kasteel. Belle wordt verliefd.... Hoe dit afloopt? Kom dan naar onze voorstelling!

Reserveer deze datums alvast in uw agenda!

 

beauty_and_the_beast_feat.jpg

arrow_upward