De eerste productie van MFG was een groot succes!

U raadt het al; wij zijn zo trots als een pauw!

Op zaterdag 16 maart en zondag 17 maart was het debuut van de Musicalfabriek Groenlo! Het was een weekend om nooit te vergeten, zowel voor de organisatie, het publiek en de gids. Iedereen heeft optimaal genoten van de twee uitverkochte voorstellingen. De kinderen hebben het fantastisch gedaan en voor ons was het prachtig om te zien hoe alle kids in een jaar zijn uitgegroeid tot musicalsterren! We zijn ontzettend trots op alle kinderen en willen graag onze dank uitspreken aan alle vrijwilligers en sponsoren die deze twee fantastische voorstellingen mogelijk hebben gemaakt. Speciale dank gaat uit wethouder Jos Hoenderboom, die onze voorstelling op zondag 17 maart heeft geopend met lovende en motiverende woorden.  

Wij zijn trots op alle kinderen, maar ook op ons team. Mede namens onze decor, licht, geluid en kostuum&haar vrijwilligers was het een prachtig sprookje om naar te kijken.

Benieuwd naar de foto's? Klik hier voor de fotogalerij van Shrek.

"Kinderen en publiek razend enthousiast over debuut musicalfabriek" kopte de Groenlose Gids op de voorpagina. Prachtige reacties en lovende recensies mochten wij in ontvangst nemen. We zijn ontzettend trots en gaan met veel plezier aan het werk voor het tweede seizoen. 

Wil je de DVD van Shrek bestellen? Stuur dan een mailtje naar info(at)musicalfabriekgroenlo.nl !
 

Houdt onze nieuwspagina en de facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws! 

Wil je het nieuws in de andere media over MFG lezen? 
Klik hier voor het artikel in de Groenlose Gids!

GJ6A0108.jpg

arrow_upward