Bernadette

Lesondersteuner

Ik ben Bernadette Spieker

 

Ik ben getrouwd met Leo Spieker, wij hebben 3 zoons, 3 schoondochters en 2 kleindochters. Wij wonen in de kern van Harreveld, een prachtig klein dorpje in gemeente Oost Gelre. Iedereen is altijd welkom. Kom gerust even een kijkje nemen bij ons in Harreveld.

Mijn passie is dans, acteren, muziek, bewegen op muziek, zang en vind het leuk om met mensen en kinderen om te gaan, organiseren van dingen en presenteren.

 

Ik heb meer dan 40 jaren mogen werken en ging op 29 oktober 2019 met pensioen.

Ben begonnen als kleuterleidster (nu basisschool groep 1 en 2) in Eibergen en na een paar jaar een aantal jaren hoofdleidster geweest van een kleuterschool in Mariënvelde.

Daarna een aantal jaren voor onze kinderen thuis als huismoeder en in die tijd een secretaresse en management opleiding gevolgd.

 

Toen onze kinderen naar school gingen, heb ik heel wat jaren gewerkt als directiesecretaresse bij o.a. de Arbodienst Oost Nederland. De laatste ruim 13 jaar als secretaresse van de directeur, gemeentesecretaris en de wethouders. Ik was als secretaresse een eerste aanspreekpunt van de burgemeester.

Verder ondersteuning bij verschillende evenementen van de gemeente Oost Gelre, zoals Bloemencorso, Zwarte Cross, Slag om Grolle, kermissen, huwelijksjubilea (50, 55, 60 jarige huwelijken) en 100 en 100+ jarigen.

 

Ik ben nu met pensioen en voel me nog te fit om niets te doen en wil graag veel sociale contacten houden en graag vrijwilligers werk doen.

 

Met kinderen werken vind ik erg leuk, die zijn spontaan, levendig en geven je energie.

 

Ook vind ik het geweldig om in een team te werken.

 

Ik hoop dat ik lang voor de MFG mag werken en ben heel blij dat ik nu in het team van de Musical Fabriek Groenlo zit.

 

Bernadette Spieker

 

arrow_upward